JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

A Honi-Hami Kft. (székhelye: 1028 Budapest, Kardos utca 4.; cégjegyzékszáma: 01-09-917197 )  a tevékenysége során a hozzá leadott megrendelések tekintetében az alábbi, legfontosabb elveket érvényesíti a megrendelt áruk szállításával kapcsolatban:

1. A www.lufiman.hu weboldalon keresztül leadott megrendelések esetében,a Vállalkozó Budapesten és vonzáskörzetében ingyenesen házhozszállítja a megrendeléseket 1-5 munkanapon belül.Mivel a héliummal felfújt léggömbök szállítása meglehetősen kényes,távolabbi szállítási cím esetében csak telefonos egyeztetés után tudjuk esetleg megrendelését elfogadni.

2. A Honi-Hami Kft. a megrendelt szolgáltatásokban vagy árukban bekövetkezett olyan károkért, amelyek a szállítást követően a Megrendelőnél (szerződött félnél) a szállítást követően következtek be, nem tartozik felelősséggel.

3. A minőségi kifogással érintett, vagy a Megrendelő által sértetlen csomagolásban, a vásárlástól számítva Ptk.-ban erre meghatározott időn belül visszaküldeni kívánt termék a Honi-Hami  Kft.-nek való visszaküldési költségeit megrendelő viseli.

4. Minden egyéb, a szállítást érintő kérdésekben, a www.lufiman.hu weboldalon közzétett, érvényes Általános Szerződési Feltételek, továbbá a hatályos Ptk. szabályai az irányadók.